Spring til indhold
Billede af ung kvinde der ser opgivende ud og teksten "Frustreret?"

30-08-2024  |  Oplysningsfilm om ChatNu

​CFD har fået produceret tre små film for at gøre opmærksom på vores online rådgivningstilbud ChatNu.

Sidste sommer lancerede CFD Rådgivning, Viden og Udvikling ChatNu, som er en ”her og nu”-rådgivningsmulighed for unge med høretab. Her kan de få svar på hurtige spørgsmål, eller få mere at vide om, hvad CFD Rådgivning kan tilbyde af vejledning. 

Dermed er adgangen til hurtig rådgivning blevet langt lettere, og oplysningsfilmene skal gøre mange flere opmærksom på denne mulighed.

Døvekonsulent Rikke Nørum Juul er projektleder på ChatNu, og hun siger:

"Med ChatNU kan du få hurtig og pålidelig rådgivning fra vores dedikerede konsulenter på døveområdet. Uanset hvor du er, er hjælpen kun et klik væk."

Og hun fortsætter: 

"Vi ønsker at alle skal have lige mulighed for rådgivning, og ChatNu er et skridt i den rigtige retning. Det første år har ChatNu haft 51 henvendelser, hvor målgruppen har været blandet aldersmæssigt. Vi havde derfor et ønske om at lave en mere intensiv indsats for at nå bredt ud til den unge målgruppe som ChatNu henvender sig til. Derfor opstod ønsket om at lave oplysningsvideoer til vores sociale medier, som viser unge i forskellige situationer, som andre unge kan relatere sig med."

Chatnu har i øjeblikket åbent tre gange om ugen: Mandag og onsdag fra 13.00 til 15.00, og torsdag fra 15.00 til 17.00.

Man kan vælge enten at skrive eller bruge tegnsprog i chatten.

Se filmene om ChatNu her.

Relaterede nyheder

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning